Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Crea-avond

Druk met vanalles en nog wat, en dan wil je óók zo graag iets creatiefs doen… Maar dat schiet er vaak bij in. Zo jammer, want creatief werken is ontspannend, en het geeft voldoening als je iets moois zelf gemaakt hebt.

De crea-avond bij Atelier Esther geeft je een vaste avond waarop je gefocust bezig kan zijn met je eigen creatieve project. Zo blijf je gemotiveerd om jouw project ook echt af te maken. En wil je eens wat nieuws proberen? Dan help ik je op weg! Bovendien geeft de creatieve wisselwerking met de andere deelnemers soms net dat zetje wat je nodig hebt.

Atelier Esther wil starten met een wekelijkse crea-avond, waarbij ieder zijn eigen creatieve project meeneemt en onder het genot van een kopje thee of koffie en wat lekkers gezellig kan werken aan het project. Natuurlijk kun je gebruikmaken van de gereedschappen die in het atelier aanwezig zijn.

Doe je liever iets onder begeleiding? Kijk dan eens bij mijn Groot Atelier!

Voor wie: volwassenen (maximaal 5 deelnemers en ikzelf)
Data & tijd: in overleg; dinsdag- of woensdagavond
Locatie: Den Dungen
Prijs: € 2,- (inclusief koffie/thee, koek)
Opgeven: via creaavond@atelieresther.nl of stuur een appje!

* Omdat de crea-avond nieuw opstart, hoor ik graag van je welke avond past. Wellicht is er wat te schuiven als ik de voorkeuren van alle deelnemers ken!

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén