Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Atelier Esther

Atelier Esther hoort bij Esther den Boer-van der Wel. Ik woon in Den Dungen, net onder ‘s-Hertogenbosch en ben creatief aangelegd in allerlei technieken.

Ik haak graag en veel, maar ook naaien vind ik leuk en, zoals je op dit blog ziet, ga ik ook graag met andere technieken aan de slag. De laatste jaren heb ik daar wat meer tijd voor gehad, omdat ik thuis was voor onze kleine kinderen. Nu die wat groter worden, groeit ook mijn wens om creatief bezig te zijn voor mezelf, maar ook voor en met anderen. Hieruit is Atelier Esther ontstaan.

Om anderen ook kennis te laten maken met het plezier en de mooie dingen die je al hakend kan maken, geef ik haaklessen aan beginners en zijn er open lessen voor gevorderden.

Daarnaast biedt Atelier Esther workshops aan in verschillende technieken, voor verschillende leeftijden. Daarin is het belangrijkste om gezellig met elkaar iets te maken, elkaar op weg te helpen en zo onze creativiteit te laten bloeien.

Atelier Esther werkt ook in opdracht om juist dát handgemaakte item te creëren dat jij graag wilt – precies met de juiste kleuren of garens. Via dit blog kun je zien wat ik zoal kan bieden.

We gaan samen creatief aan de slag!

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

© 2023 Atelier Esther

Thema door Anders Norén