Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Tunisch. Niet Tunesisch!

Om de een of andere reden vergis ik me telkens als ik ’tunisch haken’ wil zeggen. Maar het heeft niets met Tunesië te maken, dus het niet ‘Tunesisch haken’. Dus, ik heb een tunisch gehaakte pannenlap. Dat is goed.

Op de Knit & Knot beurs in Tilburg heb ik meegedaan aan een workshop om deze vaardigheid onder de knie te krijgen. Bij tunisch haken worden de lussen van het haakwerk op de naald gehouden tot het einde van de toer, en daarna haal je de draad door telkens twee lussen om weer uit te komen met één lus op de naald. En dat dan in het rond. Het was een uitzoekwerkje, maar wel heel leuk! En het levert een leuke pannenlap op. Een tunische! 😉

SaveSave

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén