Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Wel 1000 puzzelstukjes!

“Wat een enorme zak puzzelstukjes! Wat gaan we daar nou mee doen? Dat is een grote puzzel!”

Gelukkig (vonden de meesten) gingen we niet puzzelen deze keer, maar we hebben de stukjes vastgeplakt op een kartonnen rand, zodat er een lijstje ontstond. Soms kon je de kleur van de stukjes gebruiken, of er was een stukje met een mooi kleurtje – dan lijmde je die er bovenop. Maar de meeste stukjes plakten we ondersteboven vast, zodat we (na een rondje rennen in de tuin) het lijstje konden verven.

Ondertussen maakten we zelf glitterpuzzelstukjes. En dat glitter meisjes aantrekt, dat wist ik… maar ze klimmen er zelfs voor op de tafel! Dat leverde mooie puzzelstukjes op, die we op de geverfde lijst plakten. Dan nog wat bloemetjes en pailletjes… En ook nog een mooie foto (uit een tijdschrift) voor in het lijstje. Het resultaat was prachtig!

De komende Kinderateliers zijn vol. Op het moment is er vanaf 9 november weer plaats. Kijk vooral even op de pagina Kinderatelier, daar houd ik het bij. En wil je in de app-lijst? Stuur dan even een berichtje (via info@atelieresther.nl of whatsapp Q6 134 98 135).

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén