Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Geen plastic zakjes!

Al een tijdje vond ik dat het tijd werd voor stoffen zakjes voor groente, fruit en andere zeer tijdelijk verpakte (etens)waren. Maar ja, dan moet je wel zakjes maken. En nu vond ik ineens weer de achterkanten van de t-shirts die in de knuffeldeken verwerkt waren. (Want ja, dat soort dingen bewaar ik…).

En daar kan je heel snel zakjes van maken! Eerst knipte ik vierkanten uit de rugpanden (per twee). Van het t-shirt dat overbleef en nog enkele andere stukjes knipte ik stroken (dat werden de trektouwtjes). De trektouwtjes gingen door de zomen van de t-shirts. De ene kant naaide ik vast; de andere kant bleef open voor het trektouwtje. En zo was het snel gebeurd en heb ik een hele stapel handige zakjes, in alle kleuren van de eh… t-shirts van Fabian!

Nu nog verzinnen wat ik met de overgebleven mouwen ga doen… Potlodenzakjes misschien?!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén