Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Mijn eerste CAL… Complications!

In het begin van dit jaar startte de CAL Complications van Haakplein. ‘CAL’ betekent ‘Crochet-A-Long’, wat dan weer gewoon ‘meehaken’ betekent. Je krijgt dan om de zoveel weken een deel van een patroon, dat je slechts gedeeltelijk in zijn geheel gezien hebt. De CAL Complications belooft een deken van 175 cm in het vierkant te worden, eentje waarin diverse haaktechnieken aan bod komen. Dat leek me een mooie uitdaging. Natuurlijk is het vrijwel onmogelijk om precies bij te blijven met het uitkomen van de patronen (tenzij je de hele dag gaat zitten haken), dus ik verwacht dat mijn Complications in de herfst wel zo’n beetje klaar zijn. Maar Complications maakt ook zijn belofte van ‘uitdaging’ waar. Er zitten technieken in die ik nog niet kende, dus het is heel leuk om ermee bezig te zijn!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén