Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Tover de narigheid weg!

In deze tijd zou je willen dat je een toverstokje had, eentje die alle corona-narigheid weg kon toveren… Een echte heb ik niet voor je, maar misschien helpt het als je met heel veel plezier, creativiteit en liefde een tovertakje als deze maakt. Wie weet tover je er wat vrolijkheid mee voor de dag!

Wat je nodig hebt? Een takje, veertjes (echte of van die mooie gekleurde), eventueel bloemetjes, een elastiekje, garen of wol (liefst wat dikker) en een naald en schaar. Wil je er ook eentje maken? Open hier Les Op Papier Tovertak (pdf)!

Nog wat tips bij het maken:

  • Kies een takje van vorig jaar, die al opgedroogd is. Een tak krimpt een beetje als hij droogt; als je garen om een vers takje wikkelt en hij droogt daarna op, dan zit het garen er losser omheen.
  • Zoek ook wat veertjes, of gebruik knutselveren, die hebben vaak hele mooie kleuren. Wij hadden ook nog wat nepbloemetjes, die blijven heel lang mooi! 😉
  • Rol je het garen om de tak en komt het in de knoop? Probeer dan eens om het garen te laten hangen en juist de tak te draaien. Dan draai je het garen zo om de tak!

Veel plezier!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén