Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Op vakantie: waterverf, potlood, haaknaald.

Als we op vakantie gaan, pak ik ook vaak de doos waterverf mee. Dan is toch iets te verven, maar dit geeft niet zo’n bende als ‘echte’ verf. En ik vind het zelf ook wel leuk om hiermee aan de slag te gaan.

Dit jaar waren we in Lauwersoog, hoog in Groningen. Veel water dus, en veel bloemen. En animatie op de camping, dus tijd voor mij om eens met de waterverf aan de slag te gaan. Ik moet zeggen, zo’n doosje waterverf van Van Gogh (Talens) werkt toch wel tien keer beter dan de standaard goedkope dozen…!

Ik had mijn eigen doos potloden (Polychromos van Faber-Castell) ook meegenomen, en daar ben ik ook nog even mee bezig geweest. En zelf tekenen is toch ook wel fijn, heel anders dan inkleuren!

Maar de haaknaald was natuurlijk ook mee. Dit keer niet veel spannends, en die deken was ook al te groot, zwaar en warm om mee te nemen. Het werden dus doekjes uit het gelijknamige boekje Doekjes, en een omslagdoek. Lekker gedachtenloos doorhaken… De doekjes, die als keukendoekjes bedoeld waren, zijn trouwens inmiddels ingepikt door de kinderen. Het zijn dekentjes voor de knuffels…

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén