Atelier Esther

Creatief aan de slag!

Kastrandje – wie wat bewaart…

Het huis waarin ik geboren ben, is gebouwd in 1950. Toen was het nog heel gewoon (zeker in de polder, tussen de kassen) dat er een kelder was. En in die kelder, veel planken om vanalles te bewaren. Mijn moeder heeft ooit voor

Kastrandje

díe planken kastrandjes gehaakt. Maar wij verhuisden in 1989, lieten de kelder achter ons voor een nieuw gebouwd huis. En de randjes verdwenen in een doos. En die doos kwam bij mij terecht.

Ik heb een grote servieskast, die ik eindelijk eens volledig ‘uitgemest’ (lees: schoongemaakt) heb. Alle planken schoon, spullen eruit… En toen zag ik ineens de perfecte plek voor de kastrandjes! Gecombineerd met een simpel behangetje op de planken ziet mijn kast er weer als nieuw uit. En de randjes ook!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Atelier Esther

Thema door Anders Norén